Dokonalé tvarohové koláče, které neublíží vaší postavě: připravené bez mouky a cukru

Tyto cheesecaky jsou neuvěřitelně šťavnaté a určitě potěší každého.

Tvarohové koláče bez mouky a cukru jsou zdravou alternativou klasického receptu. Jsou ideální pro ty, kteří dodržují zdravou stravu nebo si hlídají postavu. O tom, co přidat do cheesecaků místo mouky, informuje RBC-Ukrajina.

Recept

Složení:

  • 500 g tvarohu
  • 2 vejce
  • 3 lžíce krupice
  • špetka soli

Na omáčku:

  • 300 g smetany (33-36 % tuku)
  • 200 g mléka
  • 3-4 lžíce medu
  • 1 sáček vanilkového cukru

Příprava

  1. Pro přípravu tvarohových koláčů smíchejte všechny ingredience v míse a důkladně prohněťte tovkach do homogenní hmoty. Poté směs odstavte na 30-40 minut, krupice by měla absorbovat vlhkost a nabobtnat.
  2. Na omáčku smíchejte všechny ingredience v hrnci a šlehejte je do hladka. Poté postavte na oheň a za stálého míchání přiveďte téměř k varu.
  3. Aby se vám sýrové koláčky při tvarování nelepily na ruce, použijte místo mouky krupici.
  4. Do rozehřáté pánve nalijte olej a smažte je z obou stran dozlatova.
  5. Na dno širokého hrnce přidejte několik lžic připravené omáčky, položte vrstvu tvarohových koláčků a zalijte zbytkem omáčky. Postavte na střední teplotu a přiveďte k varu.

Tvarohové koláčky budou neuvěřitelně šťavnaté a určitě každého potěší.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | FARAON BRUNTAL