Osm nejchutnějších a nejlepších polev na palačinky: ty, o kterých ví jen málokdo

Foto: z otevřených zdrojů

Řekneme vám, jaké náplně pro palačinky jsou nejchutnější, takové možnosti pro každý vkus a peněženku.

Pokud chcete svou rodinu překvapit lahodnými palačinkami, měli byste vyzkoušet tyto polevy. Jejich příprava nevyžaduje mnoho času a úsilí, jsou velmi chutné a levné.

Prozradíme vám, které polevy na palačinky jsou nejchutnější, takové možnosti pro každý vkus i peněženku.

Jakých osm nejlepších a nejchutnějších polev na palačinky si můžete vybrat?

  • Palačinky s vaječnou náplní. Uvařte několik vajec, nastrouhejte je, přidejte nasekané bylinky – cibuli a kopr, sůl a pepř. Můžete přidat trochu majonézy, aby se náplň nerozpadala.
  • Sýrová nádivkaа. Vezměte půl kilogramu tvarohu, přidejte žloutek ze slepičího vejce, 2-3 lžíce cukru, špetku vanilinu a sultánky předem namočené ve vroucí vodě. Vše důkladně promíchejte a můžete mazat na palačinky.
  • Kuřecí nádivka. Je třeba uvařit jeden kuřecí řízek, stočit na masovém strojku, nastrouhat 2 vařená vejce, přidat k této hmotě nasekaný kopr, sůl a pepř podle chuti.
  • Houbová nádivka. Ingredience: 500 gramů hub, 2 kusy cibule, sůl, pepř. Houby a cibuli osmahneme, přidáme pepř a sůl podle chuti, vše důkladně promícháme.
  • Játrová nádivka. Na půl kilogramu kuřecích jater je třeba vzít cibuli a středně velkou mrkev, vše osmahnout, přidat tři nastrouhaná vařená vejce, sůl a pepř podle chuti, lžíci majonézy.
  • Palačinky s masem Tato nádivka je považována za nejoblíbenější. Na půl kilogramu mletého masa je třeba vzít jednu cibuli a vše osmažit. Pak přidejte sůl a pepř podle chuti a nádivka je hotová.
  • Palačinky se šunkou a sýrem. Ingredience: 300 gramů šunky, 150 gramů sýra, 2-3 vařená vejce a sůl. Šunku nakrájíme na plátky, sýr a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, podle chuti osolíme.
  • Červená rybí nádivka K přípravě nádivky je třeba vzít tavený nebo měkký sýr a nakrájet na kousky lehce osolenou červenou rybu, vše důkladně promíchat. V případě potřeby můžete přidat bylinky.
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog | FARAON BRUNTAL